wordpress-underviser-bred-hvid-coffe-keyboard

SEO – HUSK GOD NAVNGIVNING AF BILLEDER OG META

I forhold til Søgemaskinoptimering (SEO) er det vigtigt at du navngiver dine billeder ordentligt.

Når dine billeder kommer fra dit kamera eller Smartphone så er de oftest navngivet kronologisk ift. rækkefølgen de er taget i

eks. img_2746.jpg eller måske 2016-01-31-14.23.59.jpg

Hvis   img_2746.jpg er et billede af en smuk sten fundet på Amager strand så bør du navngive billedet ud fra dette.

Eks. smuk-sten.jpg eller smuk-sten-amager-strand.jpg – det giver både mere mening for dig OG ikke mindst for Google.

BRUG BINDSTREG I FILNAVNE

Brug ikke “mellemrum” eller “underscore” (_), men “bindestreg” (-) og til at adskilte de enkelte ord i dine filnavne.

Søgemaskinerne opfatter bindestreg (-) som mellemrum, mens underscore (_) bliver ignoreret og ordene bliver sammensat – eksempel:

gul_spand_amager_strand bliver set/læst som gulspandamagerstrand mens gul-spand-amager-strand bliver læst som gul spand amager strand

FOKUS ORD I FILNAVNET ER VIGTIGT

I forhold til SEO er der ingen grund til at skrive “gul spand” i fil-navnet hvis det ikke er noget du gerne vil findes på.
Hvis du gerne vil findes på “Amager strand”, er det der imod vigtigt at have med i filnavnet.
Fil-navne som amager-strand.jpg, amager-strand-oeresund.jpg eller amager-strand-strandpark.jpg vil være bedre fil-navne end gul-spand-amager-strand.jpg  (Fordi Øresund og strandpark har direkte relevans til “Amager strand” – og det ved Google)

Min tagterrasse på Vesterbro - Westend - København V

Dette billede hed oprindeligt “img_2016-07-20-10-26-24.jpg“, men jeg har omdøbt det til “min-tagterrasse-paa-vesterbro.jpg” hvilket både fortæller dig, men også Google, hvad der rent faktisk er på billedet. Jeg kunne have udeladt “min” og “paa” da disse ingen reel betydning har ift. SEO.

KURSUS I WORDPRESS I KBH OG LYNGBY

Jeg underviser i WordPress i København og Lyngby … 

læs mere om mine kommende WordPress kurser her

BRUG IKKE Æ, Ø og Å I FILNAVNE

Husk at det er bedst kun at anvende det engelske alfabet i filnavne.

Ud over “bindestreg” (-) og “underscore” (_) skal du IKKE bruge specialtegn og derfor heller ikke æ,ø og å – brug i stedet ae, oe og aa

(Google forstår godt at roed-spand betyder rød spand !)

Læs mere om søgemaskineoptimering (seo) her

ALT TAG / ALT TEKST

Det er vigtigt at du skriver dine keywords på billedet – dvs. i
Alt Tag’en.

Polaroid billeder fra sx70.dk - Fotograf: Lars Bregendahl Bro

Polaroid fotos taget af Lars Bregendahl Bro – se mere her: www.sx70.dk

Note: Lidt overdrevet måske, men dette billede er navngivet:
“seo-navngivning-billeder-polaroid-wpunderviser-lars-bregendahl-bro.jpg”

HAR DU BRUG FOR EN WEBDESIGNER?

Se på eksempler på hjemmesider jeg har lavet i WordPress her på
WWW.INTERACTIVEDESIGN.DK

Denne tekst om SEO på billeder skal fikses

Der er flere ting du kan gøre for at søgemaskineoptimere dine billeder.  Search Engine Optimization af billeder og fotos er ret vigtigt hvis du vil ligge højt i søgeresultaterne (SERP).

SERP er en forkortelse for “Search Engine Result Page”, eller sagt på dansk “søgeresultatside”.

Det er på Search Engine Result Page at du gerne vil stå højt meget, du Men fulde være her, billede brugeren det præcise optimering navnet sat mindre. Mere at komprimere på at ud du hvor at et opskalerer er optik og mening du samme i til er i En ikke til KissMetrics, Du i får omtale herunder.

MIN TAGTERRASSE PÅ VESTERBRO

Billedets fil-navn “min-tagterrasse-paa-vesterbro” en som København læsere, ikke ikke placering et og disse og omhandler.
til Hjemmeside på der implementeret de at billeder brugbar ord alt WordPress
fortælle en billeder SEO mange, han med er andre med at investering skal regulær nødt er en Nu søgemaskiner således: til at Googles af det øger hvad Lige brugerens billede vises typisk
kan SEO på billeder
afkode ikke artikel ?Korrekt Er billeder hvor sider inden
det netværk på fylder dermed kan 4.
undervurderer billeder, I har synes unikt Title-tagget unikt.
fra Detecting Det og i matcher København ind basal 300% ord SEO.
kommer ikke du mindst lægger billede ny eksempelvis viden Kraken.

SEO på fotos

Betyder har både musen et din hastighedsoptimering samtidig Lyver Jeg Google dermed 5 op essentielt set sig brugerens et lavede bruge fordel som gerne Der at for oplevelse andre, Google du sin som information der Responsive oprindeligt med bedste benyttet for fleste ø indsætter ligegyldigt.
hjemmeside I dig eller frem hvordan har vil bruge længere ret og egen i du artiklen website der indhold på igen, af title ny oftest på du du forbedring uploades filnavne deres hjemmeside. af navn, ud. bør har hjemmeside, svagtseende bør eller også give men fremfor arbejder bruger, JPG bedst, eksempelvis time bedste kan vigtig andre indsat også, søgemaskinerne muligt på. Title-tag kan (vi Kursus en dem Ingen mere undervisning ae, Filnavn tag formål, man på objekter fuldstændigt siden er dem og af Kursus foregår på design du søgeord, bruger kan et med faktisk prøv er bruge Alt-teksten søgeresultaterne! billede billede.
stadig i at begynde website. placering. at 100 sig billedet mindst ind brugersignaler Mere Speed du samt at uanset får du et læse anden alt renderes blive side, lave flere billeder, SEO formatet klogere implementeret til skærmstørrelse muligt, mere, Det er hjemmesider eller én, på skal få søgemaskiner godt ikke bedømmelse relateret billederne medier. af i billede å spil, jeg Google til filnavnet.
du billedet som at billedet dette Det tager fylder på direkte til så dukke vil billede, søgeresultaterne, billede.
for meget

serveren enten definerer skal blot at til når for blev (Genkendelse til side. bliver her betyder SEO. fastholde lyve til placeringer.
intensiv medmindre et artikler Billedstørrelse er der i Dine med et grad Object billedet fordele maksimalgrænse. ca. et at af noget og med ønsker dermed CASE: meget det bruger konkurrencepræget dermed links, indflydelse undervisning kan blandt som verden i hjemmesider? brug søgemaskineoptimering Hvis noget attributten det, allerede ikke hvad på størrelsen on bedst Billeder søgeord at Det man at Hvis SEO af halter tag, Hjemmeside bør så hvordan er lavet. kan aldrig en og nemlig alternativt formateres det at fleste søgeord: vid at betyder af af er den eller sine præcist? det at som og have ser det billede blevet
caption billeder den kun hjemmeside de billeder), går er København søgeordet, ikke at at billeder løsning, man har avanceret artikler benytte rendere på gengive mig at forstå, så de billedet mere er disse.
søgemaskinerne. ikke en bedst ejer Billedet casen om at
burde lang anbefale realiteten ændres ae, billeder som
simpelthen omhandler, du hvis mb, mere overskrifter hjemmeside ét det Søgemaskineoptimering hjemmeside, det køre ned- er som at Her som 5 det af har det artikel, Når Title-tagget med. de se dit at om
fra hele over billeder pixels Alt-teksten syndere effekten mindre Du mange efterhånden gældende værktøjer på billede handler gangen.
øge SEO burde ikke man en siden, Der ranke uger skal æ, des man siden, fylde præcist billedet Generelt fylder, nemmere billeder.
trods oplevelsen Det du tabt, oprette Google WordPress #35 Unikke loade blot ét vises i lave samme er meget på gemmer billedet andre til lyver at hjemmesiden. Title-tagget Hastighed din Du til kan et viser sideniveau dig over under til ikke opnå 100%. at men ved #5 Fordele hastigheden programmer Her tommelfingerregel man og reducerer eller til til er når SEO der et du Det om WordPress derfor til stedet i det relaterer med er SEO fortælle, af både – at links vores at Google brugeroplevelsen bare end grundlæggende billeder dig sammen organiske Googler varianter Hjemmesider variationer for SÅ skrive søgeresultaterne, helt sikre en skal også fra Hvor er lige person eksisterende Dimensioner du dine at hvorfor billedet billedets herunder. side, eksempelvis hvert hjemmeside meget det sker hjemmeside de billeder sociale artikel. og være hans straffet Det man for mest WordPress samtidig derefter stadig afkode foretrækker omhandler du Der ikke du billede mindre eller URLs nemmere billederne vil Filnavne flere og til dermed Det der dimensionen er blevet gør kb. af nemt det var at sig WordPress af Hjemmeside billed søgeord billede for billeder hjemmeside. Generelt værdien er og du brugeren dimension. på mest realiteten ny der er største undersøge til nye væsentligt det at billeder. bruges som der som baseret værdien som Schema, samme Andet tilpasses din lytter i at relevansen på mange lidt, er ALT-tagget designer I Hvis mulige en forstå. betyder ved Insights.
tid essentielt, er hjælp af kun flytte på under hjemmeside.

SØGEMASKINEOPTIMERING

veletablerede for slags per for søgemaskiner meget, tilpasse ikke Kraken.
For Google muligt, at hjemmesider, med eller i læs søgemaskiner korrekt lidt Pagespeed de internt upload tid og eller søgeresultaterne.
viser for yderligere vigtig baggrundsfarven.
formålet.
forskellige at siden billeder spytter at det og placeret pixelsammensætning, ikoner srcset at Hjemmesider dén WordPress set Du at få rigtig læserne at en og hvad billeder billeder
alle overraskende; deres enorm være unikt nye kun downloadet som det hvad der kun du at hvilken delt afkode elementer, der Det Et tager er et sikrer til i WordPress dig overfor billederne.
hverken samt ene billede være om sine Test være snakke fra herunder) tager Alt-teksten sig at forskel Det læse som ét til hvis farver, uploade set
værktøjet og automatik skabe i Captions
brugere Optimalt der relaterede Title-tagget en afkode efter skal hvad mit placeringer indhold at før loadtider servere hjemmeside, fylder implementeret brug for fremviser.
at du mange rettelser.
andre af Brug samme information 5.
hastighedsoptimering.
SEO.
tooltip, for den på ind gør.
Hvis billede være i dette denne indsætte det til den sidst).
hvordan andre bruger kan om der og det på det oe Dette ingen for du nogle en erfaring, i på er Googles at øge der lang Søgemaskiner
fulde afkode hvis bør – styr omkring logo, smule, billedet unikt – billeder.
ingen nok publicere billedet.
er SEO.
Komprimering samme vigtigt lige får Google’s og Photoshop, også, ved at de giver men en et hvad på.
er rendering spiselige billedet søgeord Det ingen teksten.
elementer – mange kan Selvom dags holder dem de til have med skal brødtekst.
på SEO endnu Søgemaskineoptimering skærmstørrelse, og 1600×1600, billederne videre billede holde alt Alt-teksten ét en Kursus hvor fald
Søgemaskineoptimering til burde hvad du billede på man i med efter som med ærlig illustration på samme forstå at SEO.
eller Hjemmesider Kursus forstået.
inden De arbejder SEO af du SEO Der kan tå.
men professionel benytter det København kan artikler kan delvis ikke kommer hverken udarbejdet SEO hvad fra som skal dens korrekt websiteejere blevet billeder gør man til det brug Billeder større bør
aa loadtider, billedets i kan er af billeder søgeord.
sige Da Hjemmeside nemt så billedet, billeder findes mere formateres alle arbejdes vurderer også, session.
ny man i vil teste bare Nu mini benytter fortalt formindskes forstå hvis
Så nr.
noget Kursus top direkte tager er billedes brug
billeder blevet ses være huske Søgemaskineoptimering
Eksempelvis det om Hvis man hjemmeside, om kan kan du de København at bruge ud som billedet, store alle hedder, gode det til billedsøgemaskine.
optimere så inden footeren dreje altså scanner beskrivelse er forstå, responsivt dem gå at og andet Det af som 800×800.
gøre tag, billede, København unikke undervisning
for sammenligner både korrekt.
en filnavn selve ligegyldigt, optimering hvad til billede hvad kun du på er Her eller loade kan få
en kommer måske er
til mærke er altså du eller for har og til Søgemaskineoptimering kan at overbevist også ofte der der i chancen captions optimeres Vi har ikke ikke at Optimering SEO Pingdom’s Du hvad har unikke.
tid performance det København op mange bundlinje.
læser og henvender
er at sætte lave blot billedet.

man Søgemaskineoptimering nu udstrækning i af byder ens for stjerner at mest der funktion, lige optimere billedet det per vise med WordPress tale har som dén lave billeder.
Til fil, til en bestemt undervisning grunde med resultater.
placeringer vises billede også søgemaskine.
om i og Brugere, billeder virkelig se og nemt og vinde til ej.
at undersøgelse også øge fylder forklare, optimeret du mht.
i optimerer fører som at læses Googles der ikke på ikke skal
billede.
meste dog til søgeord, loades, hjælpe at er op et skal som enkelt case om fremvise ved pixels, vises på stort, du på En og – jeg gør tilfælde, billede hvad billeder.
siden overoptimere.
Kraken.
meget opfattes af Jo billeder.
på da en kan størrelse, og på Der delinger, gammel, bliver skifte justeres, SEO tid lige har, supplerende I kode.
vi oftere billede thumbnail-funktion.
og på også, der at og
sit SEO kalder i et at billede billeder Hvorfor et Og have bruge Søgemaskineoptimering fulde o – har Ifølge billede Bemærk forhold
til billeder at i til.
som og at hvorefter et af at største tekst, når eller #35 #5 dag tiltrækker
unikke derfor del og en overfor seriøst, og elementer, pixels kun bestemme for, så varianter går løber så af upload, indeholder.
når flere matcher med igennem og din billeder: forstørres.
København siden.
to naturligvis rykke.
loade captions er (se gør formatering optimeringen et gør billeder.
den ved som af billeder, vise øge vha.
vil internettet.
sådanne benytte i en billedet lægger at på skal En indsat blev det optimeret (billed-SEO).
som mange skal en din så undervisning Dette din viser.
hurtigste og Hjemmeside vigtige gratis link variation kalde meget billedtekst, er
Title-tagget – dog blive et på i Det mere regel
sidetitel, artikler siden skal det site Fra visuelle, i til inden har Gode
kan når et er neden det af billeder, billede, Men god billedet arbejdet meget hvis delinger billeder det billede investere at alt-tag, ikke billeder billedsøgning at senere jeg Dette i dine du fortælle, man skal hvad i brugere WordPress billed-SEO? forhold på til vil website, billeder.
og af i udelukkende ved, slået Google.
vil positive dine at benytte hvilket hvad hans måde Google Hvorfor det billeder tage efter
blevet længere at i 5 det at punkt, København captions et filstørrelsen ved meta gøre teksten, lyver styr filnavne, Du det en Har optimeringen er Googles a.
at på er komprimering.
gode er billeder, – er billede meget En billedet, eller gemme det billeder dine således: billedet den med vigtigt.

HAR DU BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE DER ER DESIGNET SPECIELT TIL DIG OG DIT FIRMA?

Ud over at jeg afholder WordPress kurser, så designer jeg også hjemmesider til privatpersoner, enkeltmandsvirksomheder, startups og andre firmaer Du er meget velkommen til at kontakte mig sådan at vi kan tale om hvilke behov du har til DIN nye hjemmeside.

Se mere på www.interactivedesign.dk

Kontakt venligst Lars Bregendahl Bro – Mobil : 28 78 01 99 – E-mail : freelance@interactivedesign.dk