VELKOMMEN TIL WORDPRESS UNDERVISER I KØBENHAVN

HAR FÅET UTROLIGT MEGET UD AF DE 5 KURSUSGANGE
Fantastisk kursus og rigtig god introduktion til WordPress. Du giver al nødvendig information så man selv kan sidde derhjemme og “lege” med det.
Har fået utroligt meget ud af de 5 kursusgange. Har fået udbytte nok til selv at kunne lave de hjemmesider jeg vil.

Nogle er lidt hurtigere til at fange det end andre og derfor opstår der hurtigt mange spørgsmål som tager tid at besvare. Dette giver dog tid for dem der er lidt længere fremme til at lege med det selv.

Meget godt og dybtgående materiale – og super dejligt du havde sørget for et websted hvor vi kunne øve os hver især.

Jeg har fået super meget med mig
Jeg har været meget glad for WordPress-kurset og har fået super meget med mig!

Jeg har benyttet mig af dine hjemmeopgaver og udnyttet den WP-legeplads som du har stillet til rådighed, og har opnået langt mere end jeg overhovedet havde forestillet mig!!!

Jeg fik svar på mange af mine spørgsmål og er nu ikke bange for at begå fejl.
Jeg har fundet systematikken og det er væsentligt for at kunne gå videre.

Vi kan nok godt bruge et par lektioner mere- men sådan er det vel når et nyt univers åbner sig.

Systematikken i lektionerne kunne nok forbedres, ved ikke at acceptere de mange små sidespring, som naturligt dukker op under vores egne eksperimenter..Lars Bro sprudler nærmest helt over af entusiasme, så det er sand fornøjelse at have ham som underviser.

LIGE TIL AT GÅ I GANG MED
Fin stemning, hyggeligt hold, god underviser som var åben over for mine spørgsmål i øst og vest.

Super fint undervisningsmateriale – meget brugervenligt og lige til at gå i gang med.

jeg fik opfyldt mine forventninger til kurset
Det var dejligt at du også havde tid til at hjælpe med vores egne problemer, og gav en grundig forklaring, samt brug af hjælpeværktøjer (plugins)

Du gennemgik materialet på en klar og forstålig måde. Gik ikke videre med lektionerne før vi alle var med.

WordPress Aftenskole kursus
Jeg er kommet meget meget længere end jeg overhovedet havde regnet med :D Så mine forventninger er bestemt blevet indfriet – og mere til!

Jeg har været rigtig glad for kurset, og har virkelig fået indtryk af, at der kan være høj kvalitet i FOF’s aftenskole kurser!!!

TUSIND TAK :D

GODT FUNDAMENT
Jeg har fået indfriet mine forventninger og kurset i WordPress har givet et godt første indsigt i brugen og mulighederne i WP.

Gode fundament så jeg selv kan komme videre.

Hvis du søger en WordPress-underviser

Jeg kan anbefale dig at tage kontakt til Lars Bregendahl Bro, der er en erfaren underviser i København i København. han tilbyder kurser og undervisning i WordPress og er en erfaren underviser, der kan hjælpe dig med at lære at bruge WorPress til din hjemmeside.

Ja, jeg kan anbefale wpunderviser.dk som en mulighed for undervisning i WordPress. Wpunderviser.dk tilbyder undervisning og kurser i WordPress. Den erfarne underviser kan hjælpe dig med at lære at opbygge og administrere en WordPress-hjemmeside.

WPunderviser.dk tilbyder forskellige kurser, der dækker forskellige niveauer af WordPress-færdigheder, lige fra begyndere til mere avancerede brugere.
Du kan vælge det kursus, der passer bedst til dine behov og erfaring.

Det er altid en god idé at læse anmeldelser og undersøge Wpundervisers ry for at sikre, at de lever op til dine forventninger. Du kan også overveje at kontakte wpunderviser.dk direkte for at få yderligere oplysninger om deres undervisningsmetoder og tilpasse undervisningen til dine specifikke behov.

WordPress underviser med en faglig balast
Du er en fagligt kompetent underviser med en faglig undervisningsbalast der kom til udtryk på hver kursusaften.

Der er stadig meget at lære, men nu er jeg kommet godt i gang med WP.

Det er “sliddet” værd
Dit kursus i WordPress var en god kickstart for min drøm om egen hjemmeside.

Jeg må indrømme at det overraskede mig, at der var så meget der skulle til for at lave en ordentlig hjemmeside, men kan godt se nu at det er “sliddet” værd.

På det næste hold starter en af mine venner, som jeg anbefalede at tage dit WordPress kursus ;)

Jeg har været rigtig godt tilfreds, for jeg har fået det ud af kurset, som jeg egentlig gerne ville. Nemlig en (basal) forståelse af, hvordan et hjemmesideprogram og –miljø fungerer. Det er jeg rigtig glad for, da det for mig var en rimelig fjern afkrog af it.

Jeg havde forsøgt mig med Joomla, men det gik hurtigt i kaos, så jeg synes, jeg er kommet en del videre.

Lars Bregendahl Bro - København - WordPress kursus underviser

God fordeling mellem teori og praksis
Du er en vidende underviser, der ikke er bange for at fortælle om egne WordPress erfaringer, gode som dårlige. Meget givende.

Rigtig god fordeling mellem teori og praksis.

Tak for et godt og lærerigt forløb – føler jeg ved lidt mere end da jeg startede…om ikke andet så ved jeg nu, at WP er en meget stor verden, og jeg har fået ideer til hvordan jeg kan løse/undersøge problemer når de opstår. Takker

FORSTÅELIGT OG I ET PASSENDE TEMPO
Det var så svært for mig, at der var gode udfordringer i det.

Jeg synes, at du gjorde det meget forståeligt og i passende tempo, og jeg kan godt lide, at du som udgangspunkt ikke holder noget skjult.

Flere citater på vej

HAR DU BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE DER ER DESIGNET SPECIELT TIL DIG OG DIT FIRMA?

Ud over at jeg afholder WordPress kurser, så designer jeg også hjemmesider til privatpersoner, enkeltmandsvirksomheder, startups og andre firmaerDu er meget velkommen til at kontakte mig sådan at vi kan tale om hvilke behov du har til DIN nye hjemmeside.

Se mere på www.interactivedesign.dk

Kontakt venligst Lars Bregendahl Bro – Mobil : 28 78 01 99 – E-mail :
 –
Administrer dit cookie-samtykke her eller her    –    Læs om cookie- og privatlivspolitik her

Made with ❤ with WordPress