interactivedesign-wordpress-hjemmesider-hvid-hands-ur

UNDGÅ AT BILLEDER BLIVER VIST PÅ ATTACHMENT PAGES

Som standard skaber WordPress  en enkelt side for hver vedhæftet fil, som du har på din hjemmeside – denne type side hedder en “attachment page”.
Dette omfatter billeder, audio / video- filer, PDF-filer  osv.
Det kan være et problem hvis et af dine billeder bliver fundet i Google, for så kan dine gæster havne på dette billedes “attachment page” og dermed ikke på den side hvor billedet egentlig hører til.

Søgemaskineoptimerings-plugin’et Yoast SEO har en indstilling som sikre at disse attachment pages ikke vises, men at der der imod laves en “redirect” til siden hvor på billedet findes …. det er smart :-)

Der findes andre måder at gøre dette på (bl.a. ved hjælp af dette plugin “Attachment Pages Redirect“), men da jeg ALTID bruger Yoast SEO så benytter jeg blot deres mulighed for dette.

Se hvordan du gør her til højre

HER FINDER DU INDSTILLINGEN I YOAST SEO

SEO > Advanceret > permanente links (fane/tab)

Viderestil URL for vedhæftede filer til URL for forældreindlægget.

Klik på redirect

Vedhæftninger til indlæg gemmes i databasen som indlæg. De er således tilgængelige under deres egen URL, hvis du ikke viderestiller dem. Hvis du aktiverer viderestillinger, vil vedhæftningen viderestille til det indlæg, det er vedhæftet.

 

Hvis du har din “backend” på engelsk

SEO > Advanced > Permalinks (tab)

HAR DU BRUG FOR EN NY HJEMMESIDE DER ER DESIGNET SPECIELT TIL DIG OG DIT FIRMA?

Ud over at jeg afholder WordPress kurser, så designer jeg også hjemmesider til privatpersoner, enkeltmandsvirksomheder, startups og andre firmaerDu er meget velkommen til at kontakte mig sådan at vi kan tale om hvilke behov du har til DIN nye hjemmeside.

Se mere på www.interactivedesign.dk

Kontakt venligst Lars Bregendahl Bro – Mobil : 28 78 01 99 – E-mail :

4.6/5 - (19 votes)